Familjeliv

Lugn och skön morgon, eller?

Livet med barn hörni.

Härligt, men det går inte alltid som planerat! Båda storbarnen var trött imorse. Mollie var missnöjd med tjäran hon packat ner till idrotten och vilgoth somnade om 3 gånger ? Olle var dock pigg och glad och låg och lekte på golvet. När vi väl skulle åka iväg till bussen, lite sena så kände jag lukten av bajs. Slår väl aldrig fel eller? En bebis som bajsar när man har som mest bråttom! Så blöjbyte och ut till bilen med hela skaran. Men åh nej, vilgoth hade glömt en grej, in och hämta den och sen till bussen. Hållplatsen var tom, vi missade bussen.

Mem vi kom ifatt vid nästa hållplats, så pinsamma mamman tvingade ut barnen till bussen där trots stora protester från främst mollie som inte ville att jag skulle stanna. Det var sååååå pinsamt tydligen?

Men, så fick det bli!

När jag och Olle sen kom hem somnade han gott och sover nu medan jag äter frukost. Skönt?

Jag hoppas ni får en fin dag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.