Mompreneur

Idag kom den!

Hej fina nu! Idag hände något riktigt roligt ? Jag hämtade ut ett paket med ett innehåll jag väntat länge på. Sen mitten av februari faktiskt vad det var? Jo, det ska jag tala om för er? Det var min efterlängtade executive pin!! ?? jag vet att det kanske inte säger er nått. Men det är första stora milstolpen i businessen. Man blir executive/brand representative! Jag blev det i februari. Nu jobbar jag mot mitt nästa stora mål, det ska jag nå senast i augusti! Varför senast då ska jag berätta för er vid ett senare tillfälle ? Men, hur som helst. Jag är såå otroligt glad att jag vågade säga ja, det har inte varit lätt alla gånger men så värt det! Jag hoppas ni fortsätter följa med mig på min resa mot att nå mina drömmar, och vill ni själva jobba för att nå era drömmar så tveka inte att kontakta mig, den här möjligheten är så fantastisk ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.