Familjeliv, Mompreneur

Skräcken som uppstår.

God morgon ?

Redan onsdag alltså? Jag har jobbat på i en högre växel de senaste dagarna så tiden bara flyger förbi. Idag kommer jag ha en hel del möten med härliga människor som vill veta mer om att starta sin egna bussiness. Sååå kul?? Det är nog en av de roligaste delarna med mitt jobb. Människorna man möter, oavsett om de väljer att bli en samarbetspartner eller ej, för man tar med sig något från varje möte och man får nya vänner??

Så så ser dagen ut. Jag är glad att Olle sovit bra inatt så jag är laddad med energi!

Olle sov först i egen säng några timmar, typ första gången. Vi hade ju typ gett upp och flyttat ut den till hans rum men jag fick ett ryck och flyttade tillbaka den till sovrummet igen? först när jag la ner honom blev han heeelt galen. Skrek i panik. Verkligen skräckfyllt med egen säng verkade det som! Så han fick somna med mig i min säng sen la jag över honom och han sov i typ 2,5 timma. Sen vaknade han och jag ammade och han fick sova en stund till i sin säng. Hur länge vet jag inte för jag somnade själv men jag fick ta upp honom och resten av natten sov han med mig sen. Som en stock. Så börjar vänja honom lite nu. Han har nämligen börjat röra sig såå mycket i sömnen så han väcker mig och får liksom inte sin egna plats?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.