Familjeliv

Jag ville bara skrika rätt ut.

Igår var jag och alla tre barnen till Växjö. Vi har bokat en resa och behöver pass till stora barnen. Och att fixa det var ju lättare sagt än gjort. För nu måste man ju boka tid för att ta pass. Man kan inte bara komma på drop in längre. Det finns inte ens. Förutom på typ några ställen. Och Växjö är en av dem. Öppet till 19 och drop in.

Så ja jag beslutade mig helt enkelt för att hämta barnen tidigare i skolan och åka till Växjö för att ta pass. Lite lagom varmt ute också. 25 grader. Så barnen var inte så glada på mig. Men vad gör man inte liksom när man behöver pass?

När vi väl kommit till Växjö, parkerat och packat ut alla barnen och är på väg till polisen så ser vi lång väg mycket folk utanför byggnaden. När vi väl kommer in möta i av mN som bryter på norska (ja ni vet, han låter så glad så) han säger att alla drop in tider är slut så vi får återkomma imorgon. Jag berättat läget och att vi åkt en bit. Ja det har många blir svaret. Jag fattar väl att inte just vi har någon anledning att få särbehandling men man försöker det man kan??‍♀️

Min känsla där och då var att jag bara ville kasta mig ner på golvet och skrika. Men istället gick vi ut därifrån. Mollie med tårar i ögonen. Stackarn trodde hon och vilgoth ska behöva stanna hemma. För tro inte att det finns lediga tider förrän i slutet av juli..

Vi gjorde det bästa av situationen och åt glass i solen innan vi åkte hemåt igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.