Familjeliv, Mompreneur

Kossan är vår granne.

Det finns såklart för och nackdelar med att bo på landet, men för mig passar det här perfekt just nu. Det är så mycket för Olle att upptäcka. Vi går förbi flera djurhagar på våra promenader. Och mitt emot huset går det kossor ?

Olle har kommit in i en fas när han tycker det är vääldigt spännande och kul med djur.

I förmiddags gick vi en runda runt sjön och jag måste säga att det är så vackert här ute den här tiden på året. Oavsett om det är soligt eller inte.

Elsa följde efter oss först så vi fick vända och släppa in henne för hon bara skrek! Kanske rädd att vi skulle lämna henne igen! Vi var ju borsta länge sist?

Olle somnade efter att vi fått förbi några hagar och han fått kolla på djuren. Så då passade jag på att lyssna på ljudbok. Tycker inte om att göra det när han är vaken, vill ju kommunicera med honom då?

Nu ska jag passa på att ta en dusch medan lilleman sover?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.