Familjeliv, Mompreneur

Varannan vecka liv.

Mina stora barn bor hos oss varannan vecka. Det betyder att Olle är ensambarn varannan vecka.

Vi byter på fredagarna så idag är det dags.

Innan Olle föddes så var det något jag tänkte väldigt mycket på. Något som jag oroade mig för och något jag sörjde.

Jag var rädd att de stora barnen skulle bli avundsjuka och känna sig oälskade för att de inte är här på heltid som Olle är. Jag sörjde också att jag inte får ha alla barn hela tiden. Ja, jag kände mig faktiskt som en väldigt hemsk mamma ett tag.

Men nu, ja nu fungerar det jättebra och de där jobbiga tankarna är borta. Istället tänker jag på de positiva sakerna med att ha barnen varannan vecka, att jag till exempel verkligen kan gå all in i bebistiden under pappaveckan.

Sen ser jag det som en stor fördel också att de är lite större, 9 & 12 år. Det blir lättare att kunna prata med dem om saker och ha kontakt även på pappaveckorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.