Familjeliv, Högtider

Dagen som slutade på akuten. Igen.

Igår var det midsommar. Men det var även min födelsedag. Dagen började tidigt med en Olle som inte ville sova mer. Jag var trött efter att ha spenderar en del av sena kvällen på akuten tillsammans med Mollie. Stackarn hade ramlat och skrapat upp handen och det började bli ett rött streck uppåt längs armen och hon hade ont och lätt feber.

Hon hade blodförgiftning för något år sen och blev då inlagd med dropp osv i en vecka. Så vi vågade liksom inte chansa. Men som tur var det ingen fara och inga sprickor eller något. Så skönt ?Men som sagt. Igår var jag lite trött på morgonen. Vid klockan 10 var det dags att klä midsommarstången här utanför oss. Sen åkte vi vidare till platsen där den skulle resas. Där blev det fika och dans ?Min syster med familj var också med och de följde med hem på mat sen. Väldigt trevligt. Oscar som haft ont i ryggen hela veckan var inte särskilt pigg utan ryggen blev snabbt värre under dagen. När han helt plötsligt föll ihop när han försökte gå så fick det bli akuten. Olle fick hänga med farmor och farfar en stund. Vilket inte var populärt. Han har blivit såååå mammig. Så när Oscar hade blivit undersökt och fått smärtlindring och skulle stanna en stund för observation så fick jag hämta Olle.Eftersom vi inte visste hur länge han skulle behöva stanna så åkte jag och Olle hemåt. Det var riktigt skönt att äntligen lägga sig och vi somnade ovaggade ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.