Familjeliv, Mompreneur

Olles första bad i sjön.

Olle älskar verkligen att bada. När vi var i Turkiet så badade han väldigt mycket men sen vi kom hem har han bara badat inne. Men igår kväll åkte vi till sjön som ligger här i närheten. Jag trodde faktiskt inte att Olle skulle gilla att bada, att vattnet skulle vara för kallt. Men tji fick jag, han blev så glad?

Klockan hann bli 22 innan vi åkte hem igen. Olle brukar inte vara vaken så sent men han var vaken igår natt och skrek så både jag och han var sååå trötta på dagen så vi sov ihop flera timmar? vaknade väl vid klockan 18 ungefär!Min syster Sabina och hennes familj var också med. Det blev en riktigt härlig kväll och bra avslut på dagen. Det trodde jag inte när jag grät av trötthet på förmiddagen och tyckte att livet var elakt mot mig. Sömn är väldigt viktigt för att vi ska må bra faktiskt❣️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.