sammarbeten, skönhet

Long hair, don’t care

I samarbete med Pozehair

Sitter här och drömmer mig bort till långt fint hår som man kan göra frisyrer med. Stora fina lockar, eller en tjock lite slarvig lång fiskbensfläta eller utbakad/inbakad fläta. Sååå snyggt tycker jag?

(Bilden är lånad från Hänt.se)

Mitt hår har ju börjat växa men det tar ju sin lilla tid. Så jag är väldigt sugen att göra en hårförlängning☺️ Få känna mig lite snygg och fräsch i håret igen! Lite hår kan ju göra stor skillnad, eller hur!?

Skulle vara kul att kanske testa någon lite ljusare färg nu till sommaren med, den här ovan tycker jag var riktigt snygg faktiskt. Vad tycker ni?

Vet dock inte vilken metod jag vill använda. Jag har haft keratin extensions och clips innan. Keratin extensions är ju bra eftersom det sitter fast ordentligt och man kan i princip frisera håret som vanligt. Clips tycker jag personligen är lite jobbigare, men jättebra när man bara vill ha långt lite då och då??

Men nu har jag velat testa med tejp. Såg dessutom att Pozehair har en kampanj på tejphår just nu. Perfekt! Tror faktiskt jag ska ta och testa tejp när jag beställer mina extensions från Pozehair ?

Vilken metod tycket ni är bäst? Keratin, microringar, tejp eller clips?

Om ni också vill testa på tejphår, eller någon annan typ av extensions så tycker jag absolut att ni ska kika in på deras hemsida!

2 reaktioner på ”Long hair, don’t care

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.