hälsa

-10 kg!

Woho! Nu har jag äntligen tappat 10 kg sen Olle föddes. Det hat tagit sin tid kan man ju säga. Men jag har liksom fokuserat på att orka vara mamma och väntat på att både kroppen och knoppen skulle bli redo.

Och ja, till slut blev den det?

Jag har promenerat, yogat och bytt bröd. Värre än så har det inte varit. Kommer lägga på mer träning sen. Började ju springa lite men det gillade inte knät. Så jag lyssnade på kroppen för en gångs skulle. Tur man kan lära sig något med tiden.

Jag har fortfarande en bit kvar men jag är på väg iaf. Nästa mål är att gå ner till vikten innan graviditeten med Olle. 3 kg dit och no stress.

Nästa större mål är att gå ner till vikten innan sjukskrivningen. Idag är det 11 kg kvar. Det var vad jag gick upp när jag gick in i väggen och blev sjukskriven.

Men som sagt. Jag kommer inte stressa kroppen. Jag tänker behandla den med respekt för allt den fått gå igenom de senaste åren. Så när jag når målet vet jag inte. När kroppen är redo för det helt enkelt.

På de två första bilderna här var jag gravid och sen skiljer det en vecka ungefär på övriga bilder. Första av dem är några dagar efter Olle föddes? så nu ser ju utgångsläget efter graviditeten.

Jag har verkligen fått jobba med magmusklerna nu. Försöka att aktivera dem. Har speciellt lagt stort fokus på det den sista tiden nu eftersom jag hat så ont i ryggen.

Sakta med säkert hittat kroppen tillbaka känner jag. ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.