Familjeliv

Är vi i Sverige?

Idag var det 34 grader. Ja alltså förstår ni? 34 grader? Känns ju väldigt ovant att det är så varmt i Sveriges känns nästan som man är utomlands. Så skönt med en riktigt varm sommar faktiskt ?

Idag har varit en härlig dag. Vi tog det bara lugnt imorse efter att lilla väckarklockan Olle vaknade. Åt frukost i soffan och såg på serier. På eftermiddagen blev jag dock lite rastlös så vi åkte iväg med badkläder i jakt på en liten sjö utan massa folk. Köpa med glass och dricka.

Vi åkte runt i skogen på småvägar och till sist hittade vi en sån mysig liten öde strand. Helt perfekt för lite bad med Olle. Alltså den pojken äääälskar att bada. Men han har inte riktigt fattat att han inte bara kan krypa rätt ut?

Jag passade på att ta lite bilder också, alltid kul när man är iväg sådär tycker jag.

Vart vi hittade den här lilla oasen behåller jag dock för mig själv ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.