Mompreneur, Tankar

Ibland förstår jag inte hur folk tänker…

I förrgår så fick jag en meddelandeförfrågan på messenger. Det får jag rätt ofta eftersom folk vill köpa produkter eller veta mer om att börja jobba med businessen. Så jag accepterade den. Och vad möttes jag av?

Jag väljer att inte hänga ut personen för ärligt talat tror jag inte man mår riktigt bra när man gör såhär och dessutom är det väl uppmärksamhet man ät ute efter? Eller? Vad driver såna här människor?

Oavsett anledning är det ALDRIG okej att göra sådär.

Jag har varken silicon eller botox. Även om jag har planer på det och det ger ingen rätt att trycka ner mig eller någon annan.

Jag är bra på mycket, jag har inte varit på mentalsjukhus men på psyk på grund av depression. Och som jag sagt innan. JAG VÄGRAR SKÄMMAS FÖR DET.

Det som stör mig är att man beter sig såhär mot människor man inte känner, som man inte vet något om. Vad händer när de ger sig på någon som mår riktigt dåligt? Nej. Det är aldrig okej alltså.

Har ni råkat ut för sånt här hat? Vad gör ni då?

Jag blockerade och anmälde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.