Mompreneur, sammarbete

Pride party.

I samarbete med partykungen

Pride närmar sig och det är väl härligt med lite fest? Jag brukar köpa dekoration och annat kul från partykungen till halloween och födelsedagskalas bland annat. Det finns såå mycket kul. Egentligen var jag in och letade efter lite annat till en sak som är lite hemlig fortfarande? men då hittade jag massa saker till Pride. Jag funderar på om man skulle köra ett litet Pride party, för självklart är jag för att man ska få vara den man är! Oavsett om man är homosexuell, heterosexuell, bisexuell, trans eller queerperson. Olika är bra! Och fest är kul? det finns alltid något att fira, eller hur? Tycker folk borde fira mer överlag, när det går bra, när man lyckas ned något, att man lever, ja ni fattar!

Men ha, pride party angle ju vara riktigt kul, så härlig färger också. Tänk er själva en fest i regnbågsfärger och massa enhörningar!? ?

Jag skulle vilja köpa det här kitet?? och ha massa glitter och highlighter.

Jag har själv aldrig varit på Pride men skulle faktiskt vilja gå nån gång. Har ni varit? Var det kul?

Det fanns som sagt en hel del härliga regnbågiga saker, spana in själva!

hur festliga liksom!? ???

Kärlek är kärlek. Och kärleken ska firas! ? Och hur tråkigt skulle det inte vara om alla var lika? Väldigt tråkigt tycker i alla fall jag.

Får se om det dyker med nått i beställningen, skulle ju som sagt kika på lite annat kul från partykungen. Men som sagt, lite hemligt så tyvärr får ni inte se det än! Men det kommer, jag lovar ?

Foto: shutterstock

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.