Mompreneur

En härlig helg.

Jag har varit lite frånvarande några dagar, men det beror på att jag bara har haft en sån trevlig helg ?

I fredags gick jag en långpromenad med Olle på nästan 8 km bort till badsjön.

Där badade jag för första gången i år. I Sverige ☺️ Oscar mötte upp och där och sen tog vi bilen hem. Väl hemma fixade vi lite för kvällens grill. Sabina, Robin, Jonny och Zlatankulten över och vi grillade och drack vin. Väldigt trevligt ?

Jag hade så trevligt så det blev bara några enstaka bilder, glömde helt av att fota ?

Resten av helgen har bara varit lugn och skön. Sena frukostar, serier, mat, godis och mys. Ja en riktigt härlig helg som sagt!

Måndagen började bra den med, Olle sov till 8. Sen gick vi ner så han fick gröt, sen har han lekt en del och ny sövde jag honom precis så nu blir det återigen en sen frukost här hemma. Jag ska jobba lite sen ta en promenad. Mer än så har jag inte planerat. Skönt att ta dagen som den kommer känner jag!

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg och bra start på veckan ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.