sammarbeten

Det närmar sig med stormsteg!

I samarbete med Kalasdekorstioner.se

Olles första födelsedag närmar sig. Jag tycker det är så kul att fixa fina kalas med fina dekorationer så jag har redan börjat leta lite. Jag vet att det är lite tidigt men jag kunde helt enkelt inte låta bli!

Jag tycker själv inte det är jättefint med pirater, bilar, disney eller såna motiv utan tycker det är fint med pasteller, guld och glitter. Och än så länge kan ju inte Olle bestämma själv så då får det bli mina önskemål. Haha, ja man får ju passa på för snart blir han stor nog och kommer ha en massa egna idéer och krav på hur hans kalas ska se ut. Och såklart kommer han få bestämma det själv sen. men som sagt, än så länge så bestämmer jag 🙂

Jag var i alla fall in på kalasdekorationer och kollade, där hittade jag sååå mycket som verkligen är min stil! Och jag blev ju väldigt sugen på att ordna ett party med tema på enhörningar, fanns så mycket fint. Och jag har nån slags förkärlek för enhörningar.

Men nu var det ju Olles kalas jag letade dekoration till, och jag hittade mycket fint som sagt!

Men tiden får gärna sakta ner lite fram till hans födelsedag. Vill hinna njuta ännu mer av den här småbarnstiden. Känns som att allt händer på samma gång nu, snart kommer han nog börja gå själv här hemma!

Så även om jag längtar efter att få fira Olles första födelsedag så får tiden dit inte gå för snabbt ?

Men har ni något kalas eller annat festligt att ordna så rekommenderar jag verkligen er att kika på på deras hemsidan, men jag varnar er, det är svårt att inte handla något av allt fint!

Hoppas ni får en fin lördag, det ska jag ha för ikväll ska vi ha ”kalas” för mig och Nicole?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.