Mompreneur

En dag på stranden.

Igår åkte vi och badade lite på eftermiddagen. Det var så skönt, har aldrig tyckt om att bada i Sverige pga det kalla vattnet, men kallt vatten, det var det inte nu! Verkligen jätteskönt ?Eftersom det var så skönt så bestämde vi oss för att ta oss med fika och åka till stranden idag också, så härligt!Olle är som en liten fisk i vattnet, han älskar verkligen att bada. Han kryper iväg till vattnet när han är sugen på att ta ett dopp. Så man får verkligen vara på sin vakt! Han är totalt orädd och kryper rätt ut. Som sagt, som en liten fisk i vattnet. Barnen åkte sen på pappavecka och jag och Oscar åt räkor och kollade på andra avenyn medan olleman sovit här i soffan. Mysig och skön kväll.Nej, nu är klockan vist väldigt mycket så det börjar bli dags att lägga sig känner jag.Hoppas ni har haft en fin kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.