Familjeliv, Olle

Separationsångest ä.

Jaha hörni. Natten till igår vaknade vi av ett skrik. Olle som sover mellan oss i sängen hade klättrar över mig och ramlade ner från sängen. Stackars lilla älsklingen ? så vi bestämde oss för att han måste börja sova i sin egen säng nu, för hans egen säkerhet. Så igår var första kvällen. Han fick bada, sen dricka välling och mysa i soffan innan jag sjöng för honom. Han somnade i min famn och jag la honom i sängen. Han sov gott, vaknade en gång vid 21 tiden. Somnade om och sov rätt bra fram till klockan 03. Mellan 3-5 var det jobbigt. Så fort jag började somna in så skrek han igen. Vid 5 gick jag upp och gjorde välling. Tanken slog mig liksom att det kanske inte räcker med amning på natten längre, han kanske behöver välling. För det är den tiden Jan brukar vakna och ligga och bli ammad tills vi kliver upp.

Så välling fick han och somnade sen som en stock!

Känner mig rätt trög som inte ens tänkt på det. Trots att han är tredje barnet?

Han vaknade vid 7.30 sen. Oscar gick upp med honom så jag fick sova? och sov gjorde jag till typ 10. Då var Olle trött igen och kom och sov hos mig en stund. När vi sen vaknade har han såå mysig. Låg och pratade och nara tittade på mig med sina fina ögon och log. Lilla älsklingen!

Vi klev sen upp och åt frukost. Oscar hade bryggt kaffe❤️ Alltså att vakna till doften av kaffe är det bästa! Sen kom zlata förbi en sväng! Felicia sov här med mollie så de blev hämtade.

Ikväll var det lite svårt för Olle att somna. Trots välling, sång och mys så ställde han sig upp 20 (!!) gånger. Då tog jag upp honom och vaggade honom till sömns. Han har vaknat 2 gånger men somnat om. Välling för natten är förberett i alla fall. Så jag hoppas natten går bra. Det är bara att härda ut. Klart det tar ett tag för honom att vänja sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.