Familjeliv

Duckface.

Igår var en härlig dag. Jag och Olle åkte och hälsade på nicole. Han satt och chillade i hennes soffa och såg på babblarna! Vi tog en promenad till stadsparken där vi åt glass, kollade på påfåglar, hästar och änder. Det var roligt tyckte Olle. Han är en riktig djurälskare?

Så mysigt att umgås lite med Nicole också. Prata om allt mellan himmel och gjord. Det behöver man ibland❤️

På vägen hem åkte vi förbi Sabina och Robin. Mamma var också där. Olle fick smaka på mariekex och lufta sig lite. Det tyckte han om. Kläder är inte poppis hos Olle.

Vi kom hem strax innan läggdags. Så Olle fick välling och sen lägga sig. Jag tog ett glad vin och Oscar kom hem från jobbet och vi såg på andra avenyn innan vi gick och la oss. Trevlig dag och skön kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.