Mompreneur

Vi bara myser!

Hej fina ni!

Alltså vilken underbar helg jag hade, måste bara dela med mig av det men jag tar det i ett eget inlägg. Men magiskt är ordet!

Jag missade också att lägga upp måndagslistan så den kommer senare idag, lite försenade sådär ☺️

Men ja vi har liksom bara haft det så bra hemma. Fikat, myst, umgåtts osv ?

I måndags åkte jag med Mollie, Emelie och Olle till byarum för fika. Så fint och mysigt där. Skäms lite över att säga att det var första gången jag var dit?

Efter det var vi hemma hos Sabina och jag fixade hennes naglar, gjorde nya på mig själv i söndags också!

Sabinas naglat på översta bilden och mina nederst.

På kvällen där sen gjorde jag något som jag för bara ett halvår sen aldrig hade vågat! Jag höll i en live för teamet, men det var sååå kul!

Det vill jag verkligen göra fler gånger?

Igår blev det en tur till sabina igen och den här gången var det mammas tur ett blinga naglarna. Det blev förstärkning på hennes egna naglar och lite glitter och annat fint. Faktiskt så kul att pyssla med. Kommer utbilda mig senare under året eller nästa år. För jag vill fortsätta. Avslappnande på något vis?

Idag tog vi mysmorgon i sängen, har precis käkat frallor och ska se på serier i sängen. Uppladdning för jobb. Älskar det! Vill alltid ha mitt liv såhär. Just nu känns allt så himla roligt och spännande! ?

Hoppas ni har en underbar onsdag!

2 reaktioner på ”Vi bara myser!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.