Mompreneur

Vet ni vad?

Nu har jag varit lite frånvarande här känner jag, har jobbat och bara varit med familjen så då fick det bli några dagars paus. Men nu är jag här igen!

Hoppas ni har haft det bra fina ni!?

Idag blev det sovmorgon, Olle vaknade innan klockan 7 första gången men somnade om sen till strax efter klockan 9. Så skönt!
Då klev vi upp och åt frukost, sen satte jag mig här för att jobba lite grann medan Olle smaskar på lite majskrokar.

Idag känns det verkligen som höst, jag är sugen på att ta en promenad, har varit obeskrivligt dålig med det den sista tiden, men först var det så varmt så jag mådde dåligt av att vara ute och gå. Och sen kom latmasken och flyttade in. Men nu är suget tillbaka, ibland behöver man bara ge det lite tid. Så en promenad snart får det bli, så får Olle sova i vagnen sen. Jag tänkte försöka ta tag i lite tvätt och städ. Välbehövligt kan jag säga. Får se om Lilleman låter mig få tid till det. Han är inte å sugen på att vara själv just nu, helst ska han stå mot mina ben vart jag än är.

Nu börjar han redan sitta och gäspa här så det kanske är idé att börja göra oss redo för promenaden snart då. Han är visst lite trött idag!

 

Ska ta och berätta för er om social media bootcamp sen också, för det var som sagt magiskt. Men vill ge det ett eget inlägg just därför. Så det kommer senare idag, håll utkik!

 

Hoppas ni får en fin förmiddag så hör vi sen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.