Mompreneur

Frånvaron har sina orsaker

Hej på er. Det har varit tyst här ett tag. Inte ens måndagslistorna har dykt upp. Varför kanske ni undrat? Jo för att listorna har typ inte gått att skriva. För det har inte varit så bra helt enkelt.

Det är såhär att jag just nu genomgår en stor omställning och kris privat. Jag har blivit ensamstående med mins tre skatter. Det är en tuff tid. Även om det varit ett beslut som vi båda fattat. Vi varken kan eller vill leva tillsammans längre. Men det betyder inte att det är lätt. Det är så in i helvete tufft just nu. Framför allt ekonomiskt. För jag är ju fortfarande mammaledig. Företaget hat jag lagt åt sidan den senaste tiden vilket också varit en stor sorg för mig. Men nu är jag igång igen och innan nästa år är slut kommer jag att leva enbart på mitt företag. Just watch me!

Min tid kommer läggas på mins barn och på min bussiness. Jag kommer ha en tuff tid framöver men jag vet att det kommer vara så värt det i slutändan.

Jag vill aldrig aldrig igen känns mig så maktlös och nere på botten som jag nu gjort. Och jag har alla möjligheter att aldrig mer behöva göra det heller.

Så så är det med det och så ser det ut nu.

Livet är långt ifrån en dans på rosa moln men vi bestämmer alltid själva hur vi väljer att hantera motgångarna vi möter.

Jag hoppas ni har haft en fantastiskt dag och jag tackar alla för det stöd jag fått den senaste tiden, ni är guld❤️

1 reaktion på ”Frånvaron har sina orsaker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.