Mompreneur

För mycket.

Idag kom dagen när min energi liksom tog slut. Jag hade tänkt göra så mycket idag. Städa, fixa, tvätta och en del annat. Men energin finns inte alls. Så jag har lyssnat på kroppen. Myst runt i mjukisar hels dagen och fixat med lite som jag haft lust med, ätit, vilat med Olle. Bara varit.

Kände att jag behövde en sån dag nu efter allt som hänt den senaste tiden. Det har verkligen varit en tuff tid. Hänt sååå mycket. Dessutom har lilleman blivit sjuk och sovit dåligt några nätter så sömn har jag inte heller fått. Kombinationen är ju inte den bästa. Men som sagt. Jag har faktiskt lärt mig att lyssna på signalerna och återhämta mig innan fet blir för mycket. Det är jag tacksam för!

Nu ligger jag i sängen, Olle leker med mjukdjur i sin säng. Får se om han har lust att sova middag snart. Isf ska jag också sova en stund tänkte jag.

Som sagt, lite har jag ändå orkat med, lite tvätt och gardinbyte så nu känns vardagsrummet lite bättre, mitt i kaoset?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.