Mompreneur

Jag är så nervös.

Jag skulle varit mammaledig till januari. Men pga ändrade familjeförhållanden har jag nu begärt att få komma tillbaka till arbetet tidigare än planerat. Rent ekonomiskt går jag inte runt annars. Tyvärr.. så det är med stor sorg jag gör det.

Livet liksom.

Men det som oroar mig är att jag varken vet med vilka jag ska arbeta eller vart.

Innan jag blev mammaledig var jag sjukskriven med utmattningsdepression. Så sist jag liksom jobbade på riktigt var över två år sen. Och med riktigt menar jag utan att vara sjukskriven över huvudtaget.

Däremot så försöker jag vara lite snart och inte börja på heltid utan jobba 75%. Dels pga att jag faktiskt pluggat några kurser och att jag har barnen. Sen för att inte faktiskt få en utmattning igen. Jag vill aldrig mer hamna där.

Men jag försöker se det positivt. Jag älskar faktiskt mitt jobb med barnen och jag mår så mycket bättre psykiskt än på många år, så förutsättningarna är ju goda ändå.

Det blir en dag i taget nu.

Och nej, jag lägget inte ner mitt företag heller, jag kommer få utnyttja tiden jag jag smart och jag får inse att det kommer ta lite längre tid. Men. JAG GER ALDRIG UPP.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.