Mompreneur

Weekend

Nu är helgen snart slut och min sista vecka som mammaledig börjar. Känns ganska ovant, men faktiskt skönt så sitt sätt. Men tiden har gått så snabbt! Har verkligen älskat att vara hemma med min Olle. Men allt har sin tid?

Jag var barnledig ett helt dygn för första gången sen Olle föddes. Kändes konstigt men väldigt välbehövligt också.

Det blev aw med kollegor i Vaggeryd i fredags. Sen blev jag sugen på utgång så det fick det bli ? kan säga att mitt huvud fick lida av det sen och ångesten kommer som ett brev på posten! Men det som inte dödar, härdar!

Ångesten var ingen fara så, men den dyker alltid upp när jag varit ute. Beror liksom inte på om jag haft kul eller inte. Det är helt enkelt alkoholen som påverkar mig. Jag är väl lite känslig!

Lördagen vet mysig, film, kaffe, träffa mamma och sen hämta hem Olle och somna till film i sängen ?

I lördags föddes också en liten kusin, min yngsta lillasyster fick sitt första barn??? ska bli sååå mysigt med bebisgos sen!

Idag har jag varit iväg till stadsparken, fikat och bara kört omkring och lyssnat på musik. Tycker om att göra det ibland☺️

Ikväll har det varit lite jobbigt. Blir lite ensamt när Olle somnat och stora barnen inte är hemma. Men man vänjer sig väl.

Helgen var hur som helst väldigt trevlig ?

Nu ska jag se på lite film, sen blir det nog en tidig kväll för mig, Olle har levt rövare inatt så det blev inte mycket sömn?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.