Familjeliv, Jennie2.0, momlife, Mompreneur

Just my luck.

Hejsan hoppsan!

Så länge sen jag skrev nu, minns inte när det var eller vad jag skrev. Men man kan säga att det varit lite fullt upp sen dess i alla fall.

Jag har i alla fall jobbat i 1 månad. Trivs så bra! För första gången jobbar jag på en småbarnsavdelning, det är en utmaning men åh vilket härligt gäng vi har. Och så fina kollegor. Känns så bra faktiskt! Känslan av att sakna barnen och jobbet på helgen är underbar. Det var länge sen jag kände så. Och mitt i min utmattning jag hade så trodde jag att jag aldrig skulle få tillbaka den glädjen för jobbet. Men det har jag nu. Fantastiskt!

Det har hänt en hel del annat också faktiskt. Till exempel har jag nu flyttat. Fick tag på ett parhus med kort varsel. Så jag har slitit som ett djur i några dagar. Men det känns också så underbart med en nystart. Känner mig bara så hemma här. Kommer bli så bra när allt är i ordning här känner jag.

Fina fina vänner har jag som hjälper mig med så mycket. Jag är så tacksam! ❤️

Har dessutom lärt känns lite nya människor som jag verkligen gillar, ja jag börjar hitta tillbaka till mig själv igen.

Det är rätt tufft nu på många plan också, men jag fokuserar på det som är bra. Försöker ordna det jag kan och acceptera det jag inte kan ändra på.

En liten update om läget i alla fall.

Nu ser jag framemot en fin novembermånad ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.