Familjeliv, sammarbeten

Det fina lilla kortet.

I samarbete med körkortsskolan

Nästa år är det dags för mig att förnya körkortet. Tänk att det redan gått 10 år snart sen jag tog det! Kommer så väl ihåg det fortfarande. Jag kuggade faktiskt på min första uppkörning. Jag bara grät när de sa det. Kändes som jag aldrig skulle klara det då. Vad jag kuggade på? Eco driving. Så jäkla surt ärligt talat. Min körlärare var uppmuntrande och sa att nästa gång så. Jag sa att jag skulle köpa en cykel istället. Sen körde jag inte en meter på 2 veckor tills han ringde upp mig och tyckte jag skulle försöka igen. Motvilligt bokade jag in en lektion och uppkörning till. Även den slutade i tårar men den gången satt jag och flinade som en apa med en banan. Han sa bara gratis, jag ser att det är glädjetårar den här gången.

Om 4 år får Vilgoth börja övningsköra. Jag är så glad att det idag finns smidiga sätt att lära sig teorin. Körkortsskolan har till exempel en app. Den används även av trafikskolor och har videolektioner. App fanns ju inte när jag tog körkort. Då fick jag sitta med en seg bok med frågor, kludda på papper och ha mig. Så detta känns ju klart smidigare! Tror det kommer motivera Vilgoth mer då också när det är dags. Visserligen är det några år kvar. Men det är bra att ha lite överblick känner jag.

För körkort är något jag ska göra allt för att mina barn ska ha. Det öppnar upp så mycket möjlighet och frihet. Speciellt när man bor i mindre samhälle som vi gör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.