Mompreneur

Min trötta pojk.

Natten till torsdag fick Olle feber. Han bar vaken några timmar och vi såg på film i sängen. Stackarn hade det inte lätt. Ingen aptit och svårt att sova sen under dagen. Han skulle egentligen sovit hos sin pappa natten till fredag men det blev inte så. Jag fick hämta honom istället. Han var vaken några timmar även den natten. Men igår sov han iaf middag 2 gånger under dagen och åt lite, men inte alls som vanligt. Inatt däremot har han sovit som en stock. Druckit en flaska välling och somnat om igen. Han vaknade inte förrän strax innan 9. Minns inte ens när det hände sist?

Till frukost åt han macka och Yoggi med god aptit. Och nu sover han middag. Ingen feber idag heller. Så skönt när det vänder ?

Känns som han tar igen sig sömnmässigt nu.

Helg med alla barnen nu också, men eftersom Olle varit sjuk skulle jag tro att det blir rätt lugnt. Men en micro hade jag behövt köpa. Så vi får se hur det blir? vill ju egentligen inte dra ut honom idag än nu när han varit sjuk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.