Mompreneur

The things that we live and for for.

En helg med mina skruttar.

Vad har vi gjort? Tja. Mest varit hemma faktiskt.

Igår såg vi på film, jag plockade lite, skrev lite på ett projekt jag har. Bakade brownies. Fikade.

Ja sen blev det kväll med kasslergratäng och mello.

Så en rätt lugn och skön dag alltså.

Dagen idag går nog i samma spår skulle jag tro. Vi åt frukost för en stund sen och Olle somnade precis i min famn i soffan. Så jag passar på att ligga ner och mysa en stund. Imorgon ska han till sin pappa igen och kommer hem på onsdag. Min lilla pojk.

Lilla Olle. En sån glädjespridare.

Han är verkligen livfull den här lilla älsklingen. Oftast full fart, han är väldigt nyfiken och påhittig. Och nu hat han kommit på att han kan klättra så det gör han så fort han får chansen. Så många lugna stunder blir det inte. Så därför får man ju passa på att vila å mysa när han vill det.

Kan inte minnas att vilgoth eller mollie var såhär aktiva!? Men jag kanske har glömt. Det är ju trots allt ganska många år sen nu.

Hur som helst. Den här söndagen kommer bli lugn. Lite städning och förberedelse för veckan. Lite handling, matlagning och sen såklart mys till farmen med de stora när lilleman somnat för natten.

Hopps ni får en fin söndag hörni!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.