Mompreneur

Sommardrömmar

I samarbete med Ekeby möbler.

Uteplats hörni. Jag bor ju i en lägenhet som mer är som ett litet hus. Jag har en egen uteplats, lite som en altan. Tanken är att göra det till ett mysigt ställe att vara på till sommaren. Jag vill köpa fina möbler, fixa med kuddar och plädar. Ljusslingor och växter. Sen kunna sitta där ute och njuta med en iskaffe i handen. Ja, visst låter det härligt? ?

Jag har kikat runt en hel del på fina utemöbler och hittade bland annat de här fina hörnsofforna på Ekeby möbler

Två lite olika stilar men både var snygga tycker jag. Vilken tycker ni var snyggast?

Får kanske åka och kika på dem i verkligheten. Dock tror jag att de är lite för stora för mon uteplats. Men man kan ju alltid se om man hittar något annat fint som skulle passa in bra. Jag är i alla fall riktigt sugen på att kunna börja göra i ordning där sen. Ska bli riktigt kul!

Ett fint lounge set i neutral färg som går att ändra stil på genom olika färgsättning på kuddar och plädar. Sen vill jag gärna ha en solsäng också så man kan ligga och steka sig i när tiden för det finns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.