Mompreneur

A summer night’s dream

I samarbete med Fanny Michel

Vilka härliga vårdagar vi haft nu. Tycker ni inte? Jag har varit ute så mycket och vårkänslorna kommer mer och mer varje dag. Och man börjar ju nästan förstå att det snart blir sommar också. Och vad är det bästa med sommaren? Jo värmen och chansen att ha underbara långklänningar på sig? det längtar jag verkligen efter! Gör inte ni? Jag har hittat två stycken som jag tycker är så fina. Tänk er brunbrända ben, sol, långklänning och ett glas rosé. Hur härligt?

Vilken av klänningarna tyckte ni var finast? Jag har svårt att bestämma mig. Båda är ju så fina och är ju lite olika. Gillar den översta för att den går upp där fram. Men jag älskar ju mandala mönster också.

Brukar ni använda långklänning? Jag har börjat använda det de senaste åren. Tycker det är superskönt. Blir så luftigt och härligt och finns ju så många olika som passar till i princip alla tillfällen. Både när man vill vara lite finare. Kanske på bröllop eller bara till vardags eller när man ska till stranden.

Nu kollade jag mest in långklänningar men fastnade lite för den här också

Vet dock inte om jag tycker den är jag eller om jag skulle passa i den men tyckte den var riktigt fin! Vad tycker ni?

Ja, mycket fint finns det i alla fall. För mycket nästan ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.