Mompreneur

You make me feel like I am somebody.

Den här veckan. Vad säger man ens? Tuff.

Inne på tredje månaden på heltid nu. Sist jag jobbade heltid efter att jag kraschade in i väggen klarade jag bara några veckor. Men nu går det jättebra. Och jag älskar mitt jobb. Men det är mycket tankar som snurrar runt i huvudet just nu. Ett virrvarr. Saker jag inte har någon kontroll över. Och jag vill gärna ha kontroll. Koll på läget. Men det är bara att försöka lära sig att vissa saker kan man inte ha kontroll över. Det som händer det händer. Men det är sjuuuukt svårt.

Så igår var en sjukt jobbig dag. En sån jobbig dag var länge sen faktiskt. Men. Dom kommer ibland.

Som tur är finns det fina människor runt om mig. På och utanför jobbet. Tacksam❤️

Känns skönt med helg och det känns skönt att ha barnen hemma igen. Mina älskade barn. Lyser upp även den mörkaste natten. Ja usch det där lät deppigt. Men nej deprimerad är jag inte. Been there, done that liksom. Inte igen tack. Jag vet skillnaden på dåliga dagar och depressionssymtom. Jag mår faktiskt bättre än på länge på det stora hela.

Idag var istället en väldigt bra dag! Började väldigt fint för mig sen har det fortsatt så?

Efter jobbet hämtade jag Olle och stora barnen var redan hemma. Vi gjorde egen pizza och nu sover Olle och jag känner väl att jag också kan somna när som helst.

hoppas ni har haft en toppenfredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.