Mompreneur

Och nu så vill jag sjunga.

Igår var dagen här. Dagen som barnen längtat efter. Ja hur länge?
Avslutningsdagen. Min Vilgoth slutade 6:an och ska börja högstadiet nästa år. Vad händer med tiden? Och Mollie slutade 4:an. Älskade barn.

Är det bara jag eller skrämmer tanken er också. Tanken att allt ni gör nu kommer de i princip komma ihåg? Det kanske jag som är lite knäpp. Men det är ju så. När de är små minns det inte om man var pinsam, gjorde knäppa grejer. Gick runt i underkläder och sånt där. Men nu. Det som händer nu är del av vad de kommer minnas från en sen när tiden runnit slut. När de på sin ålders höst tänker tillbaka på hur det var när de växte upp.

Ja, nu hör jag ju hur det låter när jag skriver det. Men såna saker kan jag ligga och fundera på. För sån är jag.

jaja, hur som helst. Jag var och tittade på Viloths avslutning och Jonny var på Mollies, men de hann komma en stund på Vilgoths med sen. Och vet ni vad? Jag lyckades få med båda två på samma foto. Det är väldigt sällsynt!

Så fina så.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.