Mompreneur

I mardrömmarnas land.

Inatt har jag drömt så mycket hemskheter. Usch. Man blir ju helt matt. Jag drömde att pappa inte var död än. Jag träffade honom. Jag pratade med honom och frågade om han var rädd för att dö. Han sa att han inte vill dö.

Sen dog farmor. Hon hade försökt ringa efter hjälp men ingen svarade så hon hade pratat på telefonsvar och var helt panikslagen och sen dog hon. Pappa var så ledsen. Sen kvällen efter dog han plötligt.

Och sen någon dag senare dog mamma. Och i drömmen så kom deras andar och tog farväl och när de gick försökte jag stoppa dom. Jag ropade på dom. Och till slut viskade jag bara; lämna mig inte helt ensam här. Sen var dom borta.

Usch. Verkligen en hemsk dröm. Hela känslan i den.

Jag var typ i något slags bibliotek också där det fanns livslådor typ. De såg ut som böcker som man kunde öppna där alla viktiga stunder i livet fanns samlade. Jag fick också se alla kroppar när de blivit obducerade. Ja, helt sjukt hemskt var det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.