Året som gått, Vardag

2019, we’re done part2

Maj

I maj hade jag börjat få ännu mer ångest. Det var rörigt på de flesta plan i livet just då. Kände mig enormt pressad då jag vått vabba otroligt mycket med Olle sen han började förskolan. Sen fick han hjärnskakning och mollie bröt ena handleden och stukade den andra. Fick gå på samtal med min chef. Och samma dag efter jobbet fick jag kraftigt ryggskott och blev hämtad av ambulans. Mitt i allt så började vilgoth rymma ut på nätterna och var nästan aldrig i skolan. Jobbig månad.

Juni

Min moster gick bort, jag följde med mamma och plockade i hennes lägenhet och sa farväl till henne på bårhuset. Jag kände mig väldigt likgiltig och förstod att det inte var bra. Förutom det blev det en del fest. Gjorde allt för att försöka må bättre. Men jag klarade inte av att gå till jobbet längre. Jag fyllde även 32 år. Min älskade bil fick lösas in och jag fick som tur var en bil från min syster med familj så jag slapp den kostnaden. Vi åkte till Visingsö för första gången och hade en mysig dag.

Juli

En mörk månad för mig. Jag låg inlagd en vecka. Fick nya mediciner och i dospåsar istället. Annars var jag mest hemma eller hos min syster. Vilgoth fyllde 13 och helt plötsligt hade jag en tonåring.

Augusti

Lyckades samla energi för att åka till Gröna Lund med stora barnen. Det var riktigt kul och vi åkte allt! Vi gick spökhuset med, första gången för Mollie och vi va såå rädda så vi skrek och hon slog mig😂 Jag började träna lite och trodde livet höll på att vända.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.