Psykisk ohälsa, Tankar, Vardag

Zombie mode

Idag har jag varit så trött! Jag somnade inte förrän runt 5-tiden så det blev inte många timmars sömn innan Olle vaknade. Vi åt frukost och sen skulle Mollie till en kompis så vi körde henne. sen såg Olle på sin älskade Nicke nyfiken och jag låg i soffan och va sååå seg.

På eftermiddagen var det dags för möte med min psykiater och psykolog. Lite planering för återgång i arbete. Jag ska börja arbetsträna nu på torsdag. Att det blir arbetsträning och inte partiell sjukskrivning är för att jag ska kunna gå iväg och vila om jag behöver bland annat. Så nu hoppas jag att det ska fungera bra. För jag längtar så efter att få tillbaka mitt liv. Jag mår bättre men är fortfarande i en depression. Men förhoppningsvis hjälper jobbet mig att må bättre, det är tanken i alla fall. Och jag älskar ju mitt jobb.

Sen ändrade vi lite på min medicinering. Tog kort en ångestdämpande då det dämpar alla känslor och gör mig trött. Och tröttheten är ju det jobbigaste just nu. Sen bytte hi min stämningshöjande till en viktneutral för jag har gått upp så mycket sen somras och mår inte bra av det varken fysiskt eller psykiskt.

Så ja nu kan det bara bli bättre!

Känns ändå som jag har koll på livet. Jag har fokuserat mycket på mig själv för att må bättre och jag har tagit tag i problem jag behöver ta tag i.

Att jag hamnade så djupt i en depression beror ju på många olika saker. Så till slut blev min ryggsäck lite för tung för att bära.

Det har varit en tuff resa men jag känner nu att jag har kommit långt och i det stora hela mår jag ändå mycket bättre än i somras👏🏻

Nej hörrni, nu ska jag se på ett avsnitt av Scream sen lägga mig.

God natt fina ni❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.