Jennie2.0, Psykisk ohälsa, Tankar, Vardag

Well, this day sucks.

Fy satan vilka hemska utsättningssymptom jag fick av att sluta med mina ena ångestdämpande igår. Andra uteblivna dosen och min kropp skriker. Kroppen har panikattacker men jag känner ingen ångest psykiskt.

Mina händer skakar så jag knappt kan skriva. Kroppen är spänd och kan inte slappna av. Fingrarna sticker, andningen är ytlig, kraftig huvudvärk, kallsvettningar och illamående.

Så glad att dagen snart är över och jag hoppas verkligen jag kan somna ikväll.

Ska försöka skaka mig iväg och hämta ett paket. För min C9 box har ju kommit.

Nej fy, det är läskigt hur stark mediciner jag egentligen äter. Det blir så tydligt när man slutar. Men jag vill ju till slut kunna vara utan dem alla. En dag så.. ska i alla fall bli skönt att ha mer tillgång till mina känslor. För tyvärr dämpar ju medicinen inte bara ångesten utan även andra känslor som glädje.

Klarar inte av att skriva mer nu. Ville mest dokumentera för min egen del. Säkert helt ointressant för er att läsa känner jag.

Hopps ni får en fin kväll i all fall❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.