Jennie2.0, Psykisk ohälsa, träning, Vardag

Jag har kommit ut.

Nu har det gått några dagar sen jag tog bort en av mina mediciner. Första två dagarna var hemska men idag känner jag mig på banan igen. Den hemska tröttheten är borta. Jag het kommit ut på andra sidan! Och jag har kört igång med kickstarten. Tredje dagen nu och det känns så bra! 👏🏻

Jag blev barnledig igår efter att ha barn i tre veckor så det var faktiskt skönt. Tog mig sovmorgon idag. En pw med noah. Sen har jag sett på serier och bara varit. Maten står nu i ugnen. Det blir pulled chicken. Ni ska få recept sen😊

På måndag blir börjar jag min återgång till jobbet. Det ska bli spännande. Är så redo för att då tillbaka mitt liv igen och jag är verkligen taggad på att börja träna. Kroppen har gått igenom så mycket. Nu är det dags att ta hand om den. För allt hänger ihop. Jag behövde ta mig upp ur mitt mörka hål först för att få orken till att vara aktiv. För aktivitet är ju bevisat vara väldigt väldigt bra för att motverka ångest och depression. Det är häftigt att läsa om hur hjärnan påverkas av att vi tränar. Är ni sugna på att läsa mer så rekommenderar jag verkligen boken Hjärnstark av Anders Hansen. Jag själv lyssnar på den på Nextory.

Så att träna är verkligen win win!

Jag vill ju verkligen inte hamna så djupt i en depression igen och kommer göra allt jag kan för att undvika det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.