sammarbeten, Vardag

Varför ska man köpa en ny telefon?

I samarbete med rePhone

Det här året har jag som nyårslöfte att inte köpa nytt. Åtminstone inte åt mig själv. Därför skulle jag vilja tipsa er om att besöka rePhone där man kan köpa begagnade mobiltelefoner 👏🏻

De säljer alltså återvinna mobiler. Vilket är bra av många anledningar. Det är bra för miljön men också för ekonomin. Mobilerna är noga kontrollerade och därför erbjuds 12 månaders garanti.

Min telefon har en sprucken skärm och jag har länge velat köpa en ny. Trots att den fungerar som den ska i övrigt. Alltså känns det inte så värst smart att göra det. Men när den slutar fungera kommer jag garanterat kolla in sidan för att köpa mig en begagnade, men fullt fungerande mobil.

Jag tycker det är rätt galet hur mycket pengar man kan lägga på en mobil idag. Dessutom är det många som enbart använder dem i 1 år tills de har möjlighet att i sina abonnemang att byta. Ett otroligt slöseri enligt min mening. Visst kan det va kul med det senaste men ibland tycker jag att man får tänka efter lite först.

Ja, i vilket fall så tycker jag ni borde kolla in sidan😊

Hoppas ni har en fin fredag❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.